Gastenboek

E. Christiaens uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Wij hebben een fantastische samenwerking achter de rug met DS-vastgoed. Een aanrader voor het kopen en verkopen van uw woning. Tenslotte kan je bij Hanne met al uw vragen terecht! Bedankt DS-Vastgoed voor de fantastische & vlotte samenwerking!

S. Doorakkers - A. Meul uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Bedankt Hanne, je doet dat heel goed. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt...wij wensen u heel veel succes toe!

R. Mommens uit Lebbeke

Beste Hanne, via deze weg wil ik U nog even persoonlijk bedanken voor de uitstekende samenwerking in de verkoop van het huis van mijn ouders. Jouw professionaliteit, efficiƫntie, gedrevenheid en aanpak heeft geleid tot een actieve en snelle verkoop. Ik ben ervan overtuigd dat dit een positieve ervaring is voor alle partijen. Oprechte dank!

L. Stevens uit Baasrode

Hanne is een top persoon! Staat altijd voor je klaar, en in de verkoop een topper! Zeker een aanrader indien je uw woning wil verkopen of verhuren! Altijd haar eigen zelf met de lach op haar gezicht! Zou zeggen wil je uw woning verkopen of verhuren1 adres! Bedankt voor alles Hanne, je bent een topper!

J. Malin uit Appels

Wij willen Hanne bedanken voor de fijne samenwerking. Een professionele aanpak met snel en goed resultaat. Een echte topmakelaar!

Fam. Mauquoy - Dewolf uit Lebbeke

Godelieve en Pierre danken DS-vastgoed voor de prima diensten geleverd!

H. Biesemans uit Baasrode

Zeer aangename en vlotte samenwerking! Hanne weet van aanpakken op een vriendelijke en correcte manier. DS-vastgoed is top!

A. Huygens uit Hamme

Een verkoop met vooral de juiste makelaar en omkadering! Super aangename samenwerking met efficiƫnte aanpak! Huis was binnen de twee weken verkocht. Hanne is heel gemotiveerd, vriendelijk, eerlijk, overtuigend, behulpzaam ... kortom een echte aanrader om mee samen te werken! Top Immo!

M. Tas uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Goed gedaan Hanne met veel enthousiasme en gedrevenheid! Succes! Je weet van aanpakken om tot een goed resultaat te komen! Succes verzekerd met zo een dame!

Fam. Sarens - Hertecant uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een fantastische samenwerking met een heel gedreven en correcte 'verkoper'. Op korte tijd een volledig dossier en een snelle afhandeling. Nu nog de notaris en Hanne heeft de fles cava zeker verdiend :-) Wij wensen het koppeltje evenveel fantastische jaren in 'ons' huis zoals wij hier gehad hebben.

Hou me op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar uw ideale woning? Maak hier uw persoonlijke zoekcriteria bekend en wij houden u als eerste op de hoogte.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons