Gastenboek

N. Wittocx - S. Kwaku uit Dendermonde

Bij Hanne van DS-vastgoed voel je je meteen goed. Ze geeft je de nodige uitleg, tips en correcte informatie. Ze staat je te woord met een grote glimlach en je voelt dat ze van haar job houdt. Hanne kan je echt vertrouwen en je kan met al je zorgen, problemen, en vragen bij haar terecht. Bij dit immokantoor voel je je meteen thuis. Je bent geen nummer. Hanne behandelt je met zorg en is zeer empatisch. Een echte topper in haar vak en legt veel liefde in haar werk. Haar werk is duidelijk haar passie.

J. Dehoux - M. Desmedt uit Lebbeke

Hallo Hanne, met deze wilden we u alvast even bedanken voor de fijne samenwerking aangaande de verkoop van ons gelijkvloers appartement te Lebbeke. We weten dat we nog even moeten wachten op de goedkeuring van de kopers hun lening, maar we wilden toch alvast eens onze dank tonen voor al het werk dat je verrichtte, de snelle afhandeling en alles in eerlijkheid. We hadden nooit verwacht dat het appartement zo snel verkocht zou geraken, maar toch is het jou gelukt :-). Gisteren ging alles zo snel en hadden we weinig tijd om u te bedanken omdat we iemand verwachtten tegen de middag, anders had ik u persoonlijk bedankt op het kantoor. (ik had het wel even snel gezegd bij het buiten gaan, maar vond het zeker niet voldoende voor alles wat je voor ons gedaan hebt). Maar toch hartelijke dank voor alles en wie weet zie je ons binnen enkele jaartjes ooit nog terug. Doe zo verder en nog heel veel succes met uw vastgoedkantoor.

J. Van de Perre uit Lebbeke

Hanne weet perfect hoe ze een vlotte verkoop moet regelen. Wat ik ontzettend apprecieer aan haar is dat ze heel eerlijk en oprecht is. Ik kan haar alleen maar aanraden aan iedereen! De verkoop die ze voor mij gedaan heeft, was gewoon perfect! Dankjewel Hanne, je bent een toppertje!

Familie Fernandez Mena uit Lebbeke

Beste Hanne, bedankt voor alle tips die je ons hebt gegeven. Je bent zeer eerlijk en professioneel! Wij zijn alvast zeer tevreden! Doe zo voort. Groetjes

Tevreden klanten uit Lebbeke

Wij bedanken jou voor jouw inzet en medewerking. Je gaat steeds voor de volledige 100%!

Fam. Vinck - De Poorter uit Lebbeke

Dag Hanne, Langs deze weg willen we jou zeker nog eens bedanken voor de geweldige samenwerking. We hadden onmiddellijk een goed gevoel bij jouw aanpak, die eerlijk, rechtuit en persoonlijk is. Vanaf het begin was duidelijk wat we konden verwachten, je stond open voor dialoog en was snel in aanpak. Je vloog erin en ons huis was in een mum van tijd verkocht, met een goed gevoel. We konden met al onze vragen bij jou terecht en je antwoordde steeds eerlijk. Geen gladde praatjes en al zeker geen gevoel van, oei wat zit hier achter. Een absolute aanrader en nieuwe wind in Lebbeke en omstreken voor de immomarkt! Davy en St├ęphanie

Tevreden klanten uit Lebbeke

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Hanne van DS-vastgoed. Je kan vertrouwen op een correcte afhandeling, oprechte feedback en stipte opvolging van het dossier. Hanne houdt van een goede en vlotte communicatie. Je kan steeds met al jouw vragen bij haar terecht en je ontvangt snel feedback. Bedankt Hanne voor de hele fijne samenwerking.

R. Mommens uit Lebbeke

Beste Hanne, via deze weg wil ik U nog even persoonlijk bedanken voor de uitstekende samenwerking in de verkoop van het huis van mijn ouders. Jouw professionaliteit, effici├źntie, gedrevenheid en aanpak heeft geleid tot een actieve en snelle verkoop. Ik ben ervan overtuigd dat dit een positieve ervaring is voor alle partijen. Oprechte dank!

R. Vermeiren uit Overmere

Mijn zoeken naar een huur appartement in de streek heeft mij langs verschillende immo kantoren geleid. Daarbij stak mijn ervaring met DS-Vastgoed te Lebbeke er alleszins bovenuit. Een gedreven en erg vriendelijke makelaar die zowel de belangen van de huurder als van de eigenaar erg ter harte neemt. Chapeau Hanne!

S. Tuybens uit Lebbeke

Samenwerken met Hanne is een pretje! Ze heeft (beloofd als daadwerkelijk bewezen) een hands-on en directe aanpak, en communiceert snel, eerlijk en duidelijk. Zij hielp mij uit de nood aangezien ik als groentje-verhuurder het bos door de bomen niet meer zag. Het dossier loslaten en in handen leggen van Hanne is alsof een blok van mijn schouders viel. Door haar goede communicatie en zeer grondige reviews van de kandidaturen had ik alle vertrouwen in de adviezen die ze mij gaf. What you see is what you get. Heerlijk! Het huis was in mum van tijd verhuurd, alle documenten netjes in orde en geregistreerd, en de afspraken voor tijdens de duurtijd van de verhuur zijn gemaakt. Ik hoef mij geen zorgen te maken dankzij Hanne. Dankjewel voor de fijne samenwerking de voorbije maand en alle toekomstige samenwerkingen.

Hou me op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar uw ideale woning? Maak hier uw persoonlijke zoekcriteria bekend en wij houden u als eerste op de hoogte.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons