Gastenboek

S. Tuybens uit Lebbeke

Samenwerken met Hanne is een pretje! Ze heeft (beloofd als daadwerkelijk bewezen) een hands-on en directe aanpak, en communiceert snel, eerlijk en duidelijk. Zij hielp mij uit de nood aangezien ik als groentje-verhuurder het bos door de bomen niet meer zag. Het dossier loslaten en in handen leggen van Hanne is alsof een blok van mijn schouders viel. Door haar goede communicatie en zeer grondige reviews van de kandidaturen had ik alle vertrouwen in de adviezen die ze mij gaf. What you see is what you get. Heerlijk! Het huis was in mum van tijd verhuurd, alle documenten netjes in orde en geregistreerd, en de afspraken voor tijdens de duurtijd van de verhuur zijn gemaakt. Ik hoef mij geen zorgen te maken dankzij Hanne. Dankjewel voor de fijne samenwerking de voorbije maand en alle toekomstige samenwerkingen.

D. Veyt uit Lebbeke

Ook van mij een dikke dankjewel voor de professionele afhandeling en de correcte houding bij de verkoop van mijn huis! Een aanrader in de vastgoed-wereld! Geen afgelikte praatjesverkoop zoals bij vele immokantoren (jawel!!!), maar eerlijke hulp en nuttige info met de beste verhouding voor beide partijen! Dank je Hanne en fijne feestdagen!

E. Christiaens uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Wij hebben een fantastische samenwerking achter de rug met DS-vastgoed. Een aanrader voor het kopen en verkopen van uw woning. Tenslotte kan je bij Hanne met al uw vragen terecht! Bedankt DS-Vastgoed voor de fantastische & vlotte samenwerking!

S. Doorakkers - A. Meul uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Bedankt Hanne, je doet dat heel goed. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt...wij wensen u heel veel succes toe!

R. Mommens uit Lebbeke

Beste Hanne, via deze weg wil ik U nog even persoonlijk bedanken voor de uitstekende samenwerking in de verkoop van het huis van mijn ouders. Jouw professionaliteit, efficiƫntie, gedrevenheid en aanpak heeft geleid tot een actieve en snelle verkoop. Ik ben ervan overtuigd dat dit een positieve ervaring is voor alle partijen. Oprechte dank!

L. Stevens uit Baasrode

Hanne is een top persoon! Staat altijd voor je klaar, en in de verkoop een topper! Zeker een aanrader indien je uw woning wil verkopen of verhuren! Altijd haar eigen zelf met de lach op haar gezicht! Zou zeggen wil je uw woning verkopen of verhuren1 adres! Bedankt voor alles Hanne, je bent een topper!

J. Malin uit Appels

Wij willen Hanne bedanken voor de fijne samenwerking. Een professionele aanpak met snel en goed resultaat. Een echte topmakelaar!

Fam. Mauquoy - Dewolf uit Lebbeke

Godelieve en Pierre danken DS-vastgoed voor de prima diensten geleverd!

H. Biesemans uit Baasrode

Zeer aangename en vlotte samenwerking! Hanne weet van aanpakken op een vriendelijke en correcte manier. DS-vastgoed is top!

A. Huygens uit Hamme

Een verkoop met vooral de juiste makelaar en omkadering! Super aangename samenwerking met efficiƫnte aanpak! Huis was binnen de twee weken verkocht. Hanne is heel gemotiveerd, vriendelijk, eerlijk, overtuigend, behulpzaam ... kortom een echte aanrader om mee samen te werken! Top Immo!

Hou me op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar uw ideale woning? Maak hier uw persoonlijke zoekcriteria bekend en wij houden u als eerste op de hoogte.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons