Gastenboek

Peeters F. - Van den Eede K. uit Grembergen

In onze zoektocht naar een nieuwe huurwoning kwam de vrolijke, goedlachse Hanne op ons pad. Vanaf de eerste kennismaking aan de telefoon, tot de dag dat ons huurcontract inging verliep alles heel duidelijk en vlot. Ze kent haar vak, deze Hanne! Top!

T. Cassauwers uit Lebbeke

We waren vanaf het eerste bezoek fan van Hanne. De keuze om onze verkoop in haar handen te leggen. Het bleek de goeie keuze. We werden volledig ontzorgd en alles werd voor ons in goede banen geleid. Geweldige service en toffe madam! Ten zeerste aan te raden.

W. Van Cauwenberghe uit Oudegem

Professioneel, spontaan, sympathiek en vlotte samenwerking. Bedankt Hanne voor de tussenkomst bij de verhuur van onze woning!

Deridder N. - Delmoitié M. uit Lebbeke

Hanne is heel open en spontaan! Wij leerden haar kennen op huizenjacht, en hebben opnieuw voor haar gekozen!!!! Zij is een grote hulp en harde werker! Bedankt Hanne

Cassauwers T. uit Lebbeke

Dankjewel voor de vlotte snelle verkoop, flexibiliteit, de goeie communicatie en de hele ontzorging! We moesten ons eigenlijk van niets iets aantrekken, ideaal dus ????

Philips P. en D. - Cassiman E. uit Lebbeke

Hanne, hoe zotjes was dit?! Van jouw kennismakingsbezoekje bij ons thuis tot het tekenen van de compromis op een recordtijd!! Dit doet niemand jou na! Met je hart op de juiste plaats, eerlijkheid én vol energie ga je ervoor! Je bent de beste! DANKJEWEL HANNE! #gijzijtgoebezig

Andries C. uit Lebbeke

Hanne is beschikbaar en super professioneel! Topservice!!!

De Raes T. - De Kimpe A. uit Dendermonde

Een zeer gedreven en goedlachse immo-experte. Hanne heeft ons goed onthaald en wij kregen steeds vlotte, transparante communicatie over ons dossier. We keren met plezier terug.

Van Dooren E. - Bessems L. uit Opwijk

Onze samenwerking met Hanne is zorgeloos verlopen. Hanne werkt snel, efficiënt en correct. De contacten, de administratie en alles wat erbij komt kijken, verliepen zeer vlot. Ons appartement was binnen de week verhuurd en nog een week later konden we de sleutels overhandigen aan onze nieuwe huurders. Het was een zeer positieve ervaring!

S. Puchal uit Dendermonde

Super! Ik ben heel goed geholpen geweest! Hanne is een topvrouw! Ik raad dit immokantoor zeker aan!

Hou me op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar uw ideale woning? Maak hier uw persoonlijke zoekcriteria bekend en wij houden u als eerste op de hoogte.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons