Gastenboek

Familie Fernandez Mena uit Lebbeke

Beste Hanne, bedankt voor alle tips die je ons hebt gegeven. Je bent zeer eerlijk en professioneel! Wij zijn alvast zeer tevreden! Doe zo voort. Groetjes

Tevreden klanten uit Lebbeke

Wij bedanken jou voor jouw inzet en medewerking. Je gaat steeds voor de volledige 100%!

Fam. Vinck - De Poorter uit Lebbeke

Dag Hanne, Langs deze weg willen we jou zeker nog eens bedanken voor de geweldige samenwerking. We hadden onmiddellijk een goed gevoel bij jouw aanpak, die eerlijk, rechtuit en persoonlijk is. Vanaf het begin was duidelijk wat we konden verwachten, je stond open voor dialoog en was snel in aanpak. Je vloog erin en ons huis was in een mum van tijd verkocht, met een goed gevoel. We konden met al onze vragen bij jou terecht en je antwoordde steeds eerlijk. Geen gladde praatjes en al zeker geen gevoel van, oei wat zit hier achter. Een absolute aanrader en nieuwe wind in Lebbeke en omstreken voor de immomarkt! Davy en St├ęphanie

Tevreden klanten uit Lebbeke

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Hanne van DS-vastgoed. Je kan vertrouwen op een correcte afhandeling, oprechte feedback en stipte opvolging van het dossier. Hanne houdt van een goede en vlotte communicatie. Je kan steeds met al jouw vragen bij haar terecht en je ontvangt snel feedback. Bedankt Hanne voor de hele fijne samenwerking.

R. Mommens uit Lebbeke

Beste Hanne, via deze weg wil ik U nog even persoonlijk bedanken voor de uitstekende samenwerking in de verkoop van het huis van mijn ouders. Jouw professionaliteit, effici├źntie, gedrevenheid en aanpak heeft geleid tot een actieve en snelle verkoop. Ik ben ervan overtuigd dat dit een positieve ervaring is voor alle partijen. Oprechte dank!

R. Vermeiren uit Overmere

Mijn zoeken naar een huur appartement in de streek heeft mij langs verschillende immo kantoren geleid. Daarbij stak mijn ervaring met DS-Vastgoed te Lebbeke er alleszins bovenuit. Een gedreven en erg vriendelijke makelaar die zowel de belangen van de huurder als van de eigenaar erg ter harte neemt. Chapeau Hanne!

S. Tuybens uit Lebbeke

Samenwerken met Hanne is een pretje! Ze heeft (beloofd als daadwerkelijk bewezen) een hands-on en directe aanpak, en communiceert snel, eerlijk en duidelijk. Zij hielp mij uit de nood aangezien ik als groentje-verhuurder het bos door de bomen niet meer zag. Het dossier loslaten en in handen leggen van Hanne is alsof een blok van mijn schouders viel. Door haar goede communicatie en zeer grondige reviews van de kandidaturen had ik alle vertrouwen in de adviezen die ze mij gaf. What you see is what you get. Heerlijk! Het huis was in mum van tijd verhuurd, alle documenten netjes in orde en geregistreerd, en de afspraken voor tijdens de duurtijd van de verhuur zijn gemaakt. Ik hoef mij geen zorgen te maken dankzij Hanne. Dankjewel voor de fijne samenwerking de voorbije maand en alle toekomstige samenwerkingen.

D. Veyt uit Lebbeke

Ook van mij een dikke dankjewel voor de professionele afhandeling en de correcte houding bij de verkoop van mijn huis! Een aanrader in de vastgoed-wereld! Geen afgelikte praatjesverkoop zoals bij vele immokantoren (jawel!!!), maar eerlijke hulp en nuttige info met de beste verhouding voor beide partijen! Dank je Hanne en fijne feestdagen!

E. Christiaens uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Wij hebben een fantastische samenwerking achter de rug met DS-vastgoed. Een aanrader voor het kopen en verkopen van uw woning. Tenslotte kan je bij Hanne met al uw vragen terecht! Bedankt DS-Vastgoed voor de fantastische & vlotte samenwerking!

S. Doorakkers - A. Meul uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Bedankt Hanne, je doet dat heel goed. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt...wij wensen u heel veel succes toe!

Hou me op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar uw ideale woning? Maak hier uw persoonlijke zoekcriteria bekend en wij houden u als eerste op de hoogte.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons