Gastenboek

S. Puchal uit Dendermonde

Super! Ik ben heel goed geholpen geweest! Hanne is een topvrouw! Ik raad dit immokantoor zeker aan!

Bastiaenssen S. uit Dendermonde

Geweldige vrouw! Gaan kijken naar een duplex in Appels, dezelfde week nog antwoord gekregen en een grote hulp tijdens het volledige proces. Een week nadien wisten we direct dat we het appartement mochten huren en diezelfde week nog alle documenten in orde kunnen maken. Geen enkel minpunt dat ik over haar kan zeggen! Super super vriendelijk! Heel tevreden! Hanne, je bent een topper :-) Vele groetjes Silke en Denzel

Samson P. - Rasschaert M. uit Berlare

Hanne van DS-vastgoed is echt een heel goede makelaar. Zij is oprecht vriendelijk, zeer correct, dynamisch en heel goed op de hoogte van zaken. Bij dit kantoor wordt alles perfect geregeld, zowel voor de verkoper als voor de koper, iedereen tevreden! Wij danken Hanne voor de goede afhandeling van onze aankoop en wanneer wij een vastgoedmakelaar nodig hebben zullen wij zeker DS-vastgoed kiezen!

Verhulst F. - De Bruyn T. uit Dendermonde

Onze ervaring met DS vastgoed is heel positief! Hanne is heel oprecht, maar ook heel spontaan. Ze heeft een goede manier van communiceren en houdt je steeds op de hoogte. Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van ons huis dankzij Hanne, bedankt!

T. Degevy - S. Schaillie uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Zeker en vast een aanrader! Hanne heeft de verkoop van onze woning op een zeer vlotte en correcte manier aangepakt. De communicatie is ook steeds zeer duidelijk geweest. Wij zijn uitermate tevreden van onze samenwerking en zeer gelukkig dat we voor DS-vastgoed gekozen hebben!

Vermoesen - Roelandt uit Denderleeuw

Bij Hanne van DS-vastgoed voel je je meteen op u gemak! Super rondleiding gehad :-) Ze legt alles goed uit, is vriendelijk, down to earth en goedlachs. TOP!!!

S. Cantoro - L. Mondelaers uit Lebbeke

Onze ervaring met Hanne is heel positief. Hanne is een zeer spontane makelaar en is heel gedreven en gemotiveerd. Ze is heel sympathiek en haar rondleiding in het huis dat we gehuurd hebben, verliep dan ook super vlot en aangenaam. Toen het huis dat we huurden verkocht werd, heeft ze het proces van het begin tot het einde goed opgevolgd. Haar communicatie was altijd top en ze heeft ons heel goed geholpen bij elke stap. Wij zijn heel tevreden van Hanne en kunnen haar alleen maar aanraden. Bedankt voor alles! Groetjes Stella en Lynn

S. Tuybens uit Lebbeke

Samenwerken met Hanne is een pretje! Ze heeft (beloofd als daadwerkelijk bewezen) een hands-on en directe aanpak, en communiceert snel, eerlijk en duidelijk. Zij hielp mij uit de nood aangezien ik als groentje-verhuurder het bos door de bomen niet meer zag. Het dossier loslaten en in handen leggen van Hanne is alsof een blok van mijn schouders viel. Door haar goede communicatie en zeer grondige reviews van de kandidaturen had ik alle vertrouwen in de adviezen die ze mij gaf. What you see is what you get. Heerlijk! Het huis was in mum van tijd verhuurd, alle documenten netjes in orde en geregistreerd, en de afspraken voor tijdens de duurtijd van de verhuur zijn gemaakt. Ik hoef mij geen zorgen te maken dankzij Hanne. Dankjewel voor de fijne samenwerking de voorbije maand en alle toekomstige samenwerkingen.

D. Veyt uit Lebbeke

Ook van mij een dikke dankjewel voor de professionele afhandeling en de correcte houding bij de verkoop van mijn huis! Een aanrader in de vastgoed-wereld! Geen afgelikte praatjesverkoop zoals bij vele immokantoren (jawel!!!), maar eerlijke hulp en nuttige info met de beste verhouding voor beide partijen! Dank je Hanne en fijne feestdagen!

N. Wittocx - S. Kwaku uit Dendermonde

Bij Hanne van DS-vastgoed voel je je meteen goed. Ze geeft je de nodige uitleg, tips en correcte informatie. Ze staat je te woord met een grote glimlach en je voelt dat ze van haar job houdt. Hanne kan je echt vertrouwen en je kan met al je zorgen, problemen, en vragen bij haar terecht. Bij dit immokantoor voel je je meteen thuis. Je bent geen nummer. Hanne behandelt je met zorg en is zeer empatisch. Een echte topper in haar vak en legt veel liefde in haar werk. Haar werk is duidelijk haar passie.

Hou me op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar uw ideale woning? Maak hier uw persoonlijke zoekcriteria bekend en wij houden u als eerste op de hoogte.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons