Gastenboek

Deridder N. - Delmoitié M. uit Lebbeke

Hanne is heel open en spontaan! Wij leerden haar kennen op huizenjacht, en hebben opnieuw voor haar gekozen!!!! Zij is een grote hulp en harde werker! Bedankt Hanne

Cassauwers T. uit Lebbeke

Dankjewel voor de vlotte snelle verkoop, flexibiliteit, de goeie communicatie en de hele ontzorging! We moesten ons eigenlijk van niets iets aantrekken, ideaal dus ????

Philips P. en D. - Cassiman E. uit Lebbeke

Hanne, hoe zotjes was dit?! Van jouw kennismakingsbezoekje bij ons thuis tot het tekenen van de compromis op een recordtijd!! Dit doet niemand jou na! Met je hart op de juiste plaats, eerlijkheid én vol energie ga je ervoor! Je bent de beste! DANKJEWEL HANNE! #gijzijtgoebezig

Andries C. uit Lebbeke

Hanne is beschikbaar en super professioneel! Topservice!!!

De Raes T. - De Kimpe A. uit Dendermonde

Een zeer gedreven en goedlachse immo-experte. Hanne heeft ons goed onthaald en wij kregen steeds vlotte, transparante communicatie over ons dossier. We keren met plezier terug.

Van Dooren E. - Bessems L. uit Opwijk

Onze samenwerking met Hanne is zorgeloos verlopen. Hanne werkt snel, efficiënt en correct. De contacten, de administratie en alles wat erbij komt kijken, verliepen zeer vlot. Ons appartement was binnen de week verhuurd en nog een week later konden we de sleutels overhandigen aan onze nieuwe huurders. Het was een zeer positieve ervaring!

S. Puchal uit Dendermonde

Super! Ik ben heel goed geholpen geweest! Hanne is een topvrouw! Ik raad dit immokantoor zeker aan!

Bastiaenssen S. uit Dendermonde

Geweldige vrouw! Gaan kijken naar een duplex in Appels, dezelfde week nog antwoord gekregen en een grote hulp tijdens het volledige proces. Een week nadien wisten we direct dat we het appartement mochten huren en diezelfde week nog alle documenten in orde kunnen maken. Geen enkel minpunt dat ik over haar kan zeggen! Super super vriendelijk! Heel tevreden! Hanne, je bent een topper :-) Vele groetjes Silke en Denzel

Samson P. - Rasschaert M. uit Berlare

Hanne van DS-vastgoed is echt een heel goede makelaar. Zij is oprecht vriendelijk, zeer correct, dynamisch en heel goed op de hoogte van zaken. Bij dit kantoor wordt alles perfect geregeld, zowel voor de verkoper als voor de koper, iedereen tevreden! Wij danken Hanne voor de goede afhandeling van onze aankoop en wanneer wij een vastgoedmakelaar nodig hebben zullen wij zeker DS-vastgoed kiezen!

Verhulst F. - De Bruyn T. uit Dendermonde

Onze ervaring met DS vastgoed is heel positief! Hanne is heel oprecht, maar ook heel spontaan. Ze heeft een goede manier van communiceren en houdt je steeds op de hoogte. Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van ons huis dankzij Hanne, bedankt!

Hou me op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar uw ideale woning? Maak hier uw persoonlijke zoekcriteria bekend en wij houden u als eerste op de hoogte.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons