Gastenboek

Samson P. - Rasschaert M. uit Berlare

Hanne van DS-vastgoed is echt een heel goede makelaar. Zij is oprecht vriendelijk, zeer correct, dynamisch en heel goed op de hoogte van zaken. Bij dit kantoor wordt alles perfect geregeld, zowel voor de verkoper als voor de koper, iedereen tevreden! Wij danken Hanne voor de goede afhandeling van onze aankoop en wanneer wij een vastgoedmakelaar nodig hebben zullen wij zeker DS-vastgoed kiezen!

Verhulst F. - De Bruyn T. uit Dendermonde

Onze ervaring met DS vastgoed is heel positief! Hanne is heel oprecht, maar ook heel spontaan. Ze heeft een goede manier van communiceren en houdt je steeds op de hoogte. Wij zijn zeer tevreden met de aankoop van ons huis dankzij Hanne, bedankt!

T. Degevy - S. Schaillie uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Zeker en vast een aanrader! Hanne heeft de verkoop van onze woning op een zeer vlotte en correcte manier aangepakt. De communicatie is ook steeds zeer duidelijk geweest. Wij zijn uitermate tevreden van onze samenwerking en zeer gelukkig dat we voor DS-vastgoed gekozen hebben!

Vermoesen - Roelandt uit Denderleeuw

Bij Hanne van DS-vastgoed voel je je meteen op u gemak! Super rondleiding gehad :-) Ze legt alles goed uit, is vriendelijk, down to earth en goedlachs. TOP!!!

S. Cantoro - L. Mondelaers uit Lebbeke

Onze ervaring met Hanne is heel positief. Hanne is een zeer spontane makelaar en is heel gedreven en gemotiveerd. Ze is heel sympathiek en haar rondleiding in het huis dat we gehuurd hebben, verliep dan ook super vlot en aangenaam. Toen het huis dat we huurden verkocht werd, heeft ze het proces van het begin tot het einde goed opgevolgd. Haar communicatie was altijd top en ze heeft ons heel goed geholpen bij elke stap. Wij zijn heel tevreden van Hanne en kunnen haar alleen maar aanraden. Bedankt voor alles! Groetjes Stella en Lynn

N. Wittocx - S. Kwaku uit Dendermonde

Bij Hanne van DS-vastgoed voel je je meteen goed. Ze geeft je de nodige uitleg, tips en correcte informatie. Ze staat je te woord met een grote glimlach en je voelt dat ze van haar job houdt. Hanne kan je echt vertrouwen en je kan met al je zorgen, problemen, en vragen bij haar terecht. Bij dit immokantoor voel je je meteen thuis. Je bent geen nummer. Hanne behandelt je met zorg en is zeer empatisch. Een echte topper in haar vak en legt veel liefde in haar werk. Haar werk is duidelijk haar passie.

J. Dehoux - M. Desmedt uit Lebbeke

Hallo Hanne, met deze wilden we u alvast even bedanken voor de fijne samenwerking aangaande de verkoop van ons gelijkvloers appartement te Lebbeke. We weten dat we nog even moeten wachten op de goedkeuring van de kopers hun lening, maar we wilden toch alvast eens onze dank tonen voor al het werk dat je verrichtte, de snelle afhandeling en alles in eerlijkheid. We hadden nooit verwacht dat het appartement zo snel verkocht zou geraken, maar toch is het jou gelukt :-). Gisteren ging alles zo snel en hadden we weinig tijd om u te bedanken omdat we iemand verwachtten tegen de middag, anders had ik u persoonlijk bedankt op het kantoor. (ik had het wel even snel gezegd bij het buiten gaan, maar vond het zeker niet voldoende voor alles wat je voor ons gedaan hebt). Maar toch hartelijke dank voor alles en wie weet zie je ons binnen enkele jaartjes ooit nog terug. Doe zo verder en nog heel veel succes met uw vastgoedkantoor.

J. Van de Perre uit Lebbeke

Hanne weet perfect hoe ze een vlotte verkoop moet regelen. Wat ik ontzettend apprecieer aan haar is dat ze heel eerlijk en oprecht is. Ik kan haar alleen maar aanraden aan iedereen! De verkoop die ze voor mij gedaan heeft, was gewoon perfect! Dankjewel Hanne, je bent een toppertje!

Familie Fernandez Mena uit Lebbeke

Beste Hanne, bedankt voor alle tips die je ons hebt gegeven. Je bent zeer eerlijk en professioneel! Wij zijn alvast zeer tevreden! Doe zo voort. Groetjes

Tevreden klanten uit Lebbeke

Wij bedanken jou voor jouw inzet en medewerking. Je gaat steeds voor de volledige 100%!

Hou me op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar uw ideale woning? Maak hier uw persoonlijke zoekcriteria bekend en wij houden u als eerste op de hoogte.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons