Gastenboek

E. Afennas uit Oudegem

Ik ken Hanne zowel langs kopende als verkopende kant. In beide gevallen zie je dezelfde persoon die een focus heeft op de mensen met wie ze werkt en het doel dat zij voor ogen hebben. Ze is transparant, begripvol en geduldig. Ze is verre van het opdringerige type makelaar die je niet graag ziet :-). Hanne is mijn vertrouwenspersoon als het op vastgoed aankomt.

S. van der Burght uit Wichelen

Hanne werkt zeer professioneel, zorgt ervoor dat alles duidelijk en in orde is voor iedereen. Ik zal haar warm aanbevelen.

Fam. Boudenoodt - Van Geyte uit Grembergen

Bedankt Hanne voor jouw professionele aanpak tijdens ons huisbezoek. Jouw enthousiasme en goede no-nonsense evaluatie liet ons een realistische visie van ons huis zien, namelijk de positieve en minder sterke punten. We wensen jou dan ook een sprankelende opstart toe van jouw eigen kantoor. Veel succes toegewenst!

L. Tas uit Dendermonde

Het was een fijn en vertrouwd gevoel om met jou samen te werken, Hanne. Alles werd snel, correct en nauwkeurig afgehandeld. Bedankt voor al je diensten! Ik zal je zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Hou me op de hoogte

U bent nog steeds op zoek naar uw ideale woning? Maak hier uw persoonlijke zoekcriteria bekend en wij houden u als eerste op de hoogte.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons